Financování

Pojištění bydlení: Pro klidný spánek bez obav o střechu nad hlavou

0
Pojištění bydlení

V dnešním nejistém světě se čím dál více stává nutností chránit sebe i svůj majetek. Pojištění bydlení v tomto ohledu hraje klíčovou roli, jelikož vám zajistí finanční pomoc v případě nepředvídatelných událostí, které by mohly vaši nemovitost poškodit.

Proč je pojištění bydlení tak důležité?

Představte si, že dojde k požáru, živelní pohromě, nebo že vás vykradou. Bez pojištění byste museli veškeré škody hradit ze svého, a to se může vyšplhat i na horentní sumy. Pojištění vám tak v takových situacích zajistí klid a jistotu, že o svůj domov nepřijdete.

Nejen dům a byt, ale i chata, garáž a kancelář

Mnoho lidí si myslí, že pojištění bydlení se týká pouze rodinného domu nebo bytu. Opak je pravdou. Pojistit si můžete i chalupu, garáž, kancelářské prostory, ordinaci, a dokonce i bazén s vířivkou. Možností je zkrátka celá řada.

Sjednání pojištění online za pár minut

V dnešní době už nemusíte kvůli sjednání pojištění bydlení trávit hodiny v pobočce pojišťovny. Vše jednoduše a pohodlně zvládnete online z pohodlí domova. Stačí vyplnit online formulář s několika základními údaji o nemovitosti, včetně její rozlohy, a během pár minut obdržíte cenovou nabídku.

Pojištění bydlení

Asistenční služby vždy k dispozici

V případě pojistné události se vám budou hodit asistenční služby, které vám pomohou s řešením vzniklých problémů. Ať už budete potřebovat náhradní ubytování kvůli poškozenému domu, pomoc s opravou po zkratu, nebo asistenci v případě škody způsobené zvěří, asistenční služba vám bude vždy k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Základní i katastrofická rizika v jednom

Pojištění bydlení kryje nejen základní rizika, jako je požár, krádež, nebo vandalismus, ale zahrnuje i tzv. katastrofická rizika, mezi která patří povodně, vichřice, nebo zemětřesení. Díky tomu máte jistotu, že váš majetek bude chráněn v co nejširším rozsahu.

Neváhejte a pojistěte si svůj domov ještě dnes

Investice do pojištění bydlení se vám mnohonásobně vrátí v případě, že dojde k nepředvídatelné události. Nečekejte a pojistěte si svůj domov ještě dnes, ať už bydlíte v rodinném domě, bytě, nebo máte chatu či garáž. Pojištění vám zajistí klidný spánek a jistotu, že o svůj domov nepřijdete.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 100 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.